cc slam_small

 Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Rent bord mod Albanien

For to år siden tabte det danske kvindelandshold til Albanien ved OL i Baku. Dengang beskrev daværende kvindelandstræner Thomas Schou Moldt det som en skidt dag på kontoret. Denne gang gik det heldigvis meget bedre, da det blev til en sikker sejr. Kvindelandstræner Peter Thorsbo beretter:  

 

Albanien - Danmark: 0 - 4
1. WCM Eglantina Shabanaj (1953) - WFM Esmat Susanne Guindy (2157) 0 - 1
2. WFM Alda Shabanaj (1853) - WFM Maria Vasova (2143) 0 - 1
3. WCM Rozana Gjergji (1924) - WIM Oksana Kryger (2137) 0 - 1 
4. WCM Bruna Tuzi (1813) - Louise Fredericia (2060) 0 - 1 

 

Efter en intens og tæt kamp mod Frankrig, hvor vi desværre havde marginalerne mod os, var vi opsatte på at komme stærkt igen i runde 3. Som forventet mødte vi et hold, som vi på papiret ville være favoritter mod, og det blev så Albanien. Det var lidt med blandede følelser vi trak netop dem, for selv om de ”kun” har 1886 i rating-gennemsnit, så havde de i deres 2 første kampe vist gode takter – blandt andet ved at få 1-3 mod Frankrig lige som os. På den anden side slog de os med de samme spillere på holdet til OL 2016 i Baku 3-1, så nu havde vi altså muligheden for en tiltrængt revanche… 

 

Og revanche det fik vi - 4-0! Til denne runde havde vi valgt at lade Ellen Fredericia Nilssen sidde over. Det betød genvalg til Esmat, Maria og Oksana, mens Louise kom frisk tilbage efter at have siddet over i runde 2. Lige som i runde 1 viste Louise overlegen åbningskompetence og stod til gevinst allerede efter 8 træk. Det giver ro at få en så hurtig gevinststilling, og særligt rart er det for holdkaptajnen som sidder i den ende af bordet og derfor kan nyde forestillingen på første tilskuerrække i en fin stol med god kaffe. Ikke lang tid efter havde Esmat fået 3 letter officerer + aktivt spil for et sølle tårn… Altså 2 gevinststillinger efter ca. 1 times spil. Maria og Oksana måtte til gengæld kæmpe for deres point. Maria havde efter en fin åbning brugt lige lovlig meget tid, og måtte blitze i 10-15 træk. Det gav modstanderen chancer, men i de taktiske komplikationer fightede Maria stærkt og endte med det længste hårstrå. Oksana spillede et positionelt parti, som i computerverdenen nok længe var lige. Dog havde Oksana løberpar og gode chancer i praktisk spil. Dette konverterede Oksana flot, og endte i et vundet bondeslutspil!

 

 

Et koncentreret kvindelandshold vandt sikkert over Albanien. Bagerst følger kvindelandstræner Peter Thorsbro slagets gang. Foto: Poul Jacobsen

 

Altså igen den perfekte score 4-0. Vi har fået en god start med 2 x 4-0 og tæt dyst mod Frankrig. Der er gejst og vilje, og det agter vi at slippe løs mod Kazakhstan som vi skal møde i runde 4 i morgen. De har et rating-gennemsnit på 2348, så vi er underdogs. Oplægget fra holdkaptajnen er derfor denne gang, at en smal sejr på 2,5-1,5 vil være fint. Oksana og Maria er de eneste som endnu ikke har siddet over, så med vores rotationsprincip in mente, er det muligvis en af disse 2 som sidder over…

 

1. IM Dinara Saduakassova (2474) 

2. IM Zhansaya Abdumalik (2482) 
3. IM Guliskhan Nakhbayeva (2394) 
4. WIM Gulmira Dauletova (2263) 
5. WFM Assel Serikbay (2125) 

 

Følgende er nogle af de kritiske stillinger i rundens partier:

 

 1. WCM Eglantina Shabanaj (1953) - Esmat    2. WFM Alda Shabanaj (1853) - Maria 

 

 

3. WCM Rozana Gjergji (1924) - Oksana          4. WCM Bruna Tuzi (1813) - Louise 

 

1: Esmats modstander glemte i en Franskmand at indskyde exf6+, og slog i stedet tårnet på h8 med det samme. Ud over en vigtig bonde går hele stillingen også i vasken efter Sxe5 og Dc7!

2: Maria havde danset rundt med dronningen på både kongefløj og dronningefløj. Nu fik den bid, og efter Da6+, Kc6, b7+ endte hun med hele kongeriget og 2 dronninger.
3: Oksana vurderede her (korrekt) at det var tid til at give den stærke løber for springeren. Bondeslutspillet havde hun set til ende, og det blev instruktivt vundet.
4: Louise havde igen udspillet sin modstander i åbningen. Vi kommer ind i træk 8 hvor Louise spiller Df4 og sort bliver masseret ubehageligt på c7 og d6. Det brød hun sig ikke om og lige lidt hjalp det at spille Lh6, som førte til dronningafbytning og kvalitetsgevinst til Louise efter Sc7+, SxTa8, SxDb6. 

 

 

Link til resultater i Kvinderækken: HER

 

Link til hjemmesiden for OL i Batumi: https://batumi2018.fide.com/en

 

OL i Batumi på Facebook: https://www.facebook.com/batumi2018/

 

Kvindelandsholdet på Facebook: HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lille sejr over Bolivia

Det var med hiv og sving at det danske landshold fik sejren i hus mod Bolivia. På bræt 1 burde den bolivianske spiller have spillet videre, da han havde klar fordel. Holdkaptajn Tavs Bjerre beretter om dagens spændende runde:


Bolivia - Danmark: 1½ - 2½
1. IM Jose Daniel Gemy (2400) - GM Jakob Vang Glud (2514) ½ - ½
2. FM Luis Miguel Aguilar (2203) - IM Simon Bekker Jensen (2482) 0 - 1
3. CM Fernando Bolanos (2215) - IM Nikolaj Mikkelsen (2467) 0 - 1
4. FM Daniel Pinto (2131) - IM Jonas Buhl Bjerre (2423) 1 - 0

 

Bolivia var et hold vi gerne skulle vinde komfortabelt over. Det gjorde vi ikke. Og det kunne endda let være blevet uafgjort Men vi holdt skindet på næsen og hev en sejr hjem. Det var det vigtigste. 

 

Det startede ellers rigtig godt. Simon havde hvid i Philidor, fik en super stilling, og modstanderen brugte meget tid. Ved træk 22 var han nede på 14 sekunder, og i træk 30 overskred han i en fuldstændig håbløs stilling. Nikolaj havde sort i Smyslovvarianten i Spansk. Modstanderen kunne tydeligvis ikke lide stillingen, brugte en masse tid, og snart blev hans stilling bare værre og værre. Det endte med et tårnslutspil med to bønder mere til Nikolaj som selvfølgelig vandt let. To partier som nærmest var spil til et mål. Jakobs parti så også lovende ud. Modstanderen spillede en gambit som Jakob havde styr på, bonde og åben g-linje ned mod hvids konge. Men Jakob tillod modstanderen at slå kontra. Der røg pludselig tre bønder lige i rap, og nu så det meget sort ud. Modstanderen havde imidlertid ikke meget tid, og i det psykologisk helt rigtige øjeblik tilbød Jakob remis, hvilket mirakuløst blev modtaget. Jonas havde hvid i Italiensk. Modstanderen spillede en lidt utraditionel opstilling, og Jonas brugte en del tid. Stillingen var længe i balance, sort stillede sig truende op på kongefløjen, men Jonas havde paraderne i orden. Jonas fik derefter fordel, men da tiden blev knap, kom der et par fejl, og pludselig brød stillingen helt sammen.

 

På bræt 3 var der aldrig tvivl om resultatet:  

 

 

 

IM Nikolaj Mikkelsen - sikker sejr. Foto: Poul Jacobsen

  

Udpluk af interessante resultater:

Georgien 2 – Rusland 1½-2½

Brasilien – England 1½-2½

Portugal – Polen 1½-2½

Tyskland – Serbien 2-2

Egypten – Sverige 1½-2½

Litauen – Norge 2-2

 

 

 

I morgen torsdag er det danske hold favoritter mod holdet fra Myanmar (det tidligere Burma):

1. IM Zaw Htun Wynn (2473)
2. IM Kyaw Tun Nay Oo (2389)
3. IM Naing Myo (2327)
4. Than Khin (2200)
5. FM Tun Win (2235)

  

Link til resultater i Åben række: HER

 

Link til hjemmesiden for OL i Batumi: https://batumi2018.fide.com/en

 

OL i Batumi på Facebook: https://www.facebook.com/batumi2018/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knebent nederlag til Georgien II

Holdkaptajn Tavs Bjerre skriver dagligt til skak.dk om dagens runde. Her i runde to blev det til et knebent nederlag til Georgien 2, men det så ellers ganske lovende ud for det danske hold undervejs.

 

Danmark - Georgien 2: 1½ - 2½
1. GM Jakob Vang Glud (2514) - GM Luka Paichadze (2564) ½ - ½
2. IM Simon Bekker Jensen (2482) - GM Davit Maghalashvili (2508) ½ - ½
3. IM Bjørn Møller Ochsner (2462) - GM Tornike Sanikidze (2497) ½ - ½
4. IM Jonas Buhl Bjerre (2423) - GM Giga Quparadze (2495) 0 - 1 

 

En højdramatisk match der undervejs tegnede meget lovende, men desværre endte med at tippe til den forkerte side. Øv!


Jakob var færdig som den første. Han havde hvid i Engelsk, og det så meget lige ud hele vejen. Jakob mente selv han kunne have spillet bedre et par steder. Jonas spillede Najdorf med sort. Han fik en fin stilling, men blev voldsomt presset på tiden, da der var spillet tyve træk, havde modstanderen stadig halvanden time på klokken. Jonas holdt fint balancen i tidnøden, men kort efter tidkontrollen ved træk fyrre gik det galt. Jonas prøvede derefter opfindsomt et svindelnummer med et tårnoffer baseret på en farlig fribonde på h3, men modstanderen lod sig desværre ikke narre. Simon havde sort i Kongeindisk. Han vandt en bonde, og det så lovende ud. Der var ganske vist uligefarvede løbere, men Simon havde et vist pres og gode praktiske chancer. Desværre fik modstanderen mulighed for at afvikle til D+T+to bønder mod Simons D+T+L. Simon forsøgte, men det var umuligt at få gang i noget. Bjørn havde hvid i Tarrasch i Fransk og pressede mod den isolerede d-bonde, mens sort til gengæld havde -frit officersspil. Bjørn endte med at vinde d-bonden, som senere blev omsat til to tynde for en tyk. I den gensidige tidnød hvor begge parter flere gange var nede på ganske få sekunder, fik Bjørn stablet et vindende angreb på benene. Desværre glemte Bjørn at spille den gevinstvariant han havde set, og så vandt det ikke alligevel …

 

I toppen måtte både USA og Rusland afgive point. USA vandt højst overraskende kun 2½-1½ over Georgien III, og Rusland måtte nøjes med 3-1 over Irland. Sverige vandt 3½-½ over Tunesien, og Norge spillede 2-2 mod Georgien I!

 

Det danske hold med holdleder Tavs Bjerre ved rundestart mod Georgiens andethold. Foto: Poul Jacobsen 

 

 

 

I morgen onsdag den 26. september møder vi Bolivia, hvis hold ser således ud: 

1. IM Jose Daniel Gemy (2400)
2. FM Luis Miguel Aguilar (2203)
3. CM Fernando Bolanos (2215)
4. FM Daniel Pinto (2131)
5. Paulo Rozo (2157)

 

Link til resultater i Åben række: HER

 

Link til hjemmesiden for OL i Batumi: https://batumi2018.fide.com/en

 

OL i Batumi på Facebook: https://www.facebook.com/batumi2018/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tæt kamp mod Frankrig - men nederlag

Ellen Kakulidis der er med i Batumi som sekundant for kvindelandsholdet aflægger rapport om 2. runde mod det 6. seedede hold fra Frankrig. Undervejs så det også her meget lovende ud, men desværre blev det til et nederlag efter hård kamp.  

 

Danmark - Frankrig: 1 - 3
1. WFM Esmat Susanne Guindy (2157) - GM Marie Sebag (2480) 0 - 1
2. WFM Maria Vasova (2143) - WGM Pauline Guichard (2390) 0 - 1
3. WIM Oksana Kryger (2137) - IM Sophie Milliet (2389) 0 - 1
4. Ellen Fredericia Nilssen (2101) - WIM Cecile Haussernot (2237) 1 - 0 

 

Allerede da rundelægningen tikkede ind på hjemmesiden sitrede det lidt i kroppen på det danske kvindelandshold. Mest af træthed, da rundelægningen kom 1.5 time senere end forventet, men også af spænding, da Frankrig stod på menuen. Der blev hurtigt tændt op for computerne og der blev bestilt forberedelser til morgendagen. Oplægget var som altid, vi skal vinde matchen, forsinkelse eller ej.

 

Arrangørerne har lidt problem med tidsfrister, men det er holdet efterhånden vant til, da Peter sjældent har formået at stå klar ved sine egne tidsfrister, om det så gælder holdmøder eller bussen til rundestart. Man kan diskutere om straffen for forsinkelse skal ændres, da ”en nat på Peters værelse” tydeligvis ikke skræmmer Peter selv. Afsted kom de da, og at se Peter vælte ned af trapperne, tog måske det meste af nerverne.

 

”Er det ikke sjovt at jeg skal spille fransk mod en fra Frankrig” – Ellen Fredericia Nilssen
Jo Ellen, men det er ekstra sjovt, når du banker en fra Frankrig med åbningen fransk! Og bank, det kan man roligt kalde det. Jeg sad med Louise i hånden det meste af partiet, og forsikrede hende om at, ”jo det kan altså godt passe, at Ellen spiller så godt”. Et virkeligt nydeligt parti, som klart kan anbefales til morgenkaffen.


Men Ellen var ikke den eneste som fik os til at sidde på kanten af stolen. Faktisk blev der spillet gode partier henover hele holdet. Esmat havde fået en mundfuld af en opgave, med hvid mod Marie Sebag (2480), men forberedelsen gik ind, og det så tidligt ud som at Marie var presset på tid og stilling. Desværre skal der meget til for at lægge en stormester ned, og langsomt vendte presset til at ligge på Esmats skuldre. Det var mere end hun kunne bære og måtte til sidst ned.
Maria Vasova spillede også et interessant kampparti, med mange svære beslutninger og spil for begge sider. Desværre ente også hendes parti med et tab.

 

Oksana imponerede med det ene udfordrende træk efter det andet, og det var kun et hårstrå som holdt sammen på modstanderens stilling. Oksana viste sig også som en rigtig holdspiller, da hun ofrede en officer i et sidste forsøg på at vinde kampen og derved sikre en uafgjort i matchen. Desværre måtte hun ned, men holdspil skal hædres.

 

I en kort stund stod vi næsten bedst på alle brætter, og os på hotellet sad og fantaserede om en 2.5-1.5 sejr mod Frankrig. Desværre blev det denne gang stolpe ud, men det må man bare tage med sig til dagen efter, og lade gå ud over de næste modstandere.


Den gode stemning er bevaret, og der er stærk enighed om set up for morgendagens match, ”vi skal vinde”.

 

 

Kvindelandstræner Peter Thorsbro og kvindelandsholdet inden starten på 2. runde mod Frankrig. Foto: Poul Jacobsen 

 

Ellen var den eneste danske spiller der vandt et parti i anden runde. Det var et yderst velspillet dynamisk parti, hvor Ellens strategiske forståelse var meget bedre end hendes modstanders. Hvid forsøgte forgæves at starte et angreb allerede før Ellen havde rokeret, men dette gav tydeligt bagslag, da hvids egen konge ente i skudzonen efter 17..g5! Hun vandt partiet i stor stil, da de fine strategiske momenter, som hæmmede de hvide brikkers mobilitet, lagde op til en skarp taktisk triumf. Flot spillet af den 17-årige fra ØBRO Skakforening der nu har 2/2:

 

 

Ellen Fredericia Nilssen fik en flot sejr i anden runde. Foto: Poul Jacobsen

   

 

Rusland røg i øvrigt ind i et sensationelt nederlag, da det topseedede hold tabte til Uzbekistan med 2½-1½. Lige meget hjalp det, at holdet i gennemsnit havde 275 elopoint mere på hvert enkelt bræt.

 

Onsdag møder kvindelandsholdet Albanien. Et hold man skal passe lidt på, da vi tabte til dem med 3-1 ved sidste OL i Baku i 2016. Deres hold ser således ud: 

1. WCM Eglantina Shabanaj (1953)
2. WFM Alda Shabanaj (1853)
3. WCM Rozana Gjergji (1924)
4. WCM Bruna Tuzi (1813)
5. Suzana Kerciku (1573)

 

Link til resultater i Kvinderækken: HER

 

Link til hjemmesiden for OL i Batumi: https://batumi2018.fide.com/en

 

OL i Batumi på Facebook: https://www.facebook.com/batumi2018/

 

Kvindelandsholdet på Facebook: HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. runde i Batumi: 2 X fuldt hus!

Begge de to danske hold undgik heldigvis overraskelser i første runde, og vandt begge deres matcher med 4 - 0. De to holdledere skriver til skak.dk om dagens runde. Holdleder for åben række Tavs Bjerre fra Skanderborg skriver: 

 

Jakob, Bjørn, Jonas og jeg tog af sted fra Jylland kort efter midnat natten til søndag. Jonas og jeg kom til at sidde i vogn med en skoleklasse på vej til Gardasøen, så det blev ikke til meget søvn. I lufthavnen i København mødtes vi med Simon og Mikkel, kvindeholdet og formand Poul. Vi mellemlandede i Istanbul og fløj så videre langs Sortehavskysten til Trabzon, stadig i Tyrkiet. Her stod en minibus klar til at køre os det sidste stykke langs Sortehavet til Batumi i Georgien, men Bjørn stod ved bagagebåndet og kiggede langt efter sin kuffert. Den var og blev væk, og så skulle der jo lige ordnes lidt formaliteter. Grænseovergangen til Georgien er noget for sig. Da vi skulle hjem efter U-EM i 2014 tog det os ca. fire timer – midt om natten – at passere, denne gang klarede vi det noget hurtigere, men vi skulle stadig ud af bussen med al bagagen og passere grænsen til fods igennem faldefærdige blikskure, regn og vandpytter.

 

Men vi nåede frem til hotellet, desværre for sent til at nå åbningsceremonien, men vi fik hurtigt vores dejligt store værelser med velfungerende trådløst netværk – det plejer ellers altid at være et problem til store stævner. Så ned til en overdådig aftenbuffet. Og så trængte vi til at se dyner.

 

1. runde bød på Saudi Arabien. På papiret selvfølgelig en overkommelig opgave, men de kan jo godt spille skak, partierne skal jo lige vindes, og det er altid et vist pres at være storfavorit. Men alt forløb planmæssigt. Allerede efter 1½ time så det rigtig lovende ud på alle fire brætter. Simon fik hurtigt udlignet i siciliansk med sort, Bjørn fik fordel i spansk, Nikolajs modstander havde fået stillet brikkerne lidt uheldigt, specielt dronningen som var ved at blive fanget på h4, hvilket kostede to bønder. Jonas havde gang i et godt angreb mod modstanderens konge som var fanget i centrum. Efter tre timers spil sluttede Nikolaj elegant af med udækkelig mattrussel, og kort efter gav Jonas’ modstander op i et håbløst dobbelt tårnslutspil med to bønder for lidt. Også Bjørn kørte stilrent sejren hjem. Tilbage sad Simon. Noget var gået lidt galt. Han førte ganske vist med en bonde, men det var tre mod to på samme fløj, og det meget svært at se hvordan det skulle vinde. Rutineret hoppede Simon tilsyneladende planløst rundt med brikkerne til modstanderen blev rundtosset og spillede forkert. 4-0, sådan!

 

Saudi Arabien - Danmark: 0 - 4

1. CM Ahmed M. Ghamdi (2126) - 2. IM Simon Bekker Jensen (2482) 0 - 1

2. CM Abdulrahman A. Masrahi (1879) - IM Bjørn Møller Ochsner (2462) 0 - 1

3. Emad Al Habeeb (1910) - IM Nikolaj Mikkelsen (2467) 0 - 1
4. Hassan S. Al Mutairi (1809) - IM Jonas Buhl Bjerre (2423) 0 - 1

 

I morgen tirsdag spiller det danske hold mod Georgien 2 - en match som forhåbentligt gerne skulle blive et meget jævnbyrdigt hold. Arrangørlandets andethold ser således ud: 

 

1. GM Luka Paichadze (2564)
2. GM Davit Maghalashvili (2508)
3. GM Tornike Sanikidze (2497)
4. IM Irakli Beradze (2495)
5. GM Giga Quparadze (2495)

 

 

Fra åbningsceremonien søndag aften. Foto: Maria Emelianova/Chess.com

 

Kvindelandstræner Peter Thorsbro fortæller om kvindeholdets sikre sejr:   

 

Efter en relativt problemfri rejse ankom vi til hotellet sent søndag aften. Vi var alle lidt matte efter godt 14 timers rejse, men i højt humør og fulde af forventninger til en god turnering.

 

I runde 1 mødte kvindelandsholdet Palæstina. Et hold som vi på papiret var storfavoritter mod, men omvendt også et hold vi dermed kun kunne overraske negativt mod. Til runden havde vi valgt at lade Esmat Guindy sidde over, og det betød at vi stillede med 2 super erfarne og 2 debutanter. Det beskedne oplæg var at vi skulle vinde kampen. Dels fordi at matchpoint har en nærmest altafgørende betydning for slutplaceringen, men også med tanke på at undgå et for stort (og unødvendigt) pres i starten af turneringen. Det bedst mulige udfald skete, og vi vandt 4-0, endda med stilrene og sikre sejre over hele linjen. 

 

Følgende er nogle af de kritiske stillinger i dagens 4 partier: 

 

 1. WCM Rahef Faqeeh (1400) - Maria               2. Oksana - Assi Heba (1000) 

 

 

3. WFM Anwar Albzoor (1595) - Ellen               4. Yara Faqeeh (1451) - Louise

  

1: Maria fulgte op med SxLb4, Lb3 og f6!. Herefter spillede hun Db6 og doblede hun tårnene i c-linjen. Det kunne hvid ikke holde, og hun tabte få træk efter.
2: Oksana spillede f3 med planen g4 -> g5. I første omgang ser det lidt suspekt ud at blokere sin egen hvidfeltede løber, men sorts pladsproblemer blev for voldsomme for hende.
3: Ellens modstander havde spillet et fint parti som længe var i balance – Ellen var trods alt sort! Hvid har dog lige spillet Lf3 som prompte blev straffet med Dh5 som koster officer eller mat.
4: Louise havde fået en super fin åbning igennem og har allerede i træk 11 vundet en bonde. Der er flere veje til gevinst, men Louise spillede det præcise og dynamiske b4, som udnytter at sort er nødt til at gå tilbage med løberen pga. Ld4, DxDd7, KxDd7, Td1!

  

Palæstina - Danmark: 0 - 4
1. WCM Rahef Faqeeh (1400) - WFM Maria Vasova (2143) 0 - 1
2. Assi Heba (1000) - WIM Oksana Kryger (2137) 0 - 1
3. WFM Anwar Albzoor (1595) - Ellen Fredericia Nilssen (2101) 0 - 1
4. Yara Faqeeh (1451) - WFM Louise Fredericia (2060) 0 - 1

 

I runde 2 skal vi møde Frankrig, som er et af de stærkere hold i turneringen med et rating-gennemsnit på 2412. Det bliver svært, men oplægget er stadig det samme; Vi skal vinde kampen!

 

Det franske hold ser således ud:  

 

1. GM Marie Sebag (2480)
2. IM Almira Skripchenko (2414)
3. WGM Pauline Guichard (2390)
4. IM Sophie Milliet (2389)
5. WIM Cecile Haussernot (2237)

 

Et kvalificeret bud kunne være, at det bliver holdets 4. bræt der sidder over, da hun i dagens runde tabte til Rozana Gjergji (1924) fra Albanien.

 

Resterende program for turneringen:  

Mandag den 24. september kl. 13:00: 1. runde 
Tirsdag den 25. september kl. 13:00: 2. runde  
Onsdag den 26. september kl. 13:00: 3. runde 
Torsdag den 27. september kl. 13:00: 4. runde  

Fredag den 28. september kl. 13:00: 5. runde  

Lørdag den 29. september: Fridag
Søndag den 30. september kl. 13:00: 6. runde  
Mandag den 1. oktober kl. 13:00: 7. runde 
Tirsdag den 2. oktober kl. 13:00: 8. runde  
Onsdag den 3. oktober kl. 13:00: 9. runde  
Torsdag den 4. oktober kl. 13:00: 10 runde  
Fredag den 5. oktober kl. 09:00: 11. runde 

 

Link til resultater i Åben række: HER

 

Link til resultater i Kvinderækken: HER

 

Link til hjemmesiden for OL i Batumi: https://batumi2018.fide.com/en

 

OL i Batumi på Facebook: https://www.facebook.com/batumi2018/

 

Kvindelandsholdet på Facebook: HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende begivenheder

 Hurtig DM Senior

 Odense Mesterskabet 2017

Afsluttede begivenheder

 DM i Skak 2018

 20banner

 Aarhus Festuge 2017

 politiken cup

 horsens lang

ch summer2018

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media