Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Artikler

DSU Om skakserver.dk

Om skakserver.dk

Hvad er skakserver.dk?

Skakserver.dk er Dansk Skak Unions skakklub på nettet, hvor du kan mødes med både klubkammerater, medlemmer af andre skakklubber og andre med interesse for det ædle og stolte brætspil.

 

Her kan du spille masser af partier, kigge på andres partier og deltage i arrangerede turneringer. Du kan også analysere og fremvise partier samt se på andres partianalyser. Og udover de skaklige faciliteter er der også sociale faciliteter så som chat og vennelister.

 

Har jeg en profil på skakserver.dk?

Hvis du er medlem af Dansk Skak Union har du allerede en profil på skakserver.dk som du blot skal aktivere før du kan spille. Dette er nemt, læs her hvordan du kommer igang.


Denne profil følger dit medlemsskab af Dansk Skak Union. Dette betyder, at du ved udmeldelse ikke længere kan spille på Skak.dk.

 

Sådan kommer du i gang

Har du fået lyst til at kigge ”indenfor” på skakserver.dk er det blot at åbne www.skakserver.dk hvor du kan oprette en profil, eller, hvis du allerede er medlem af Dansk Skak Union, aktivere den profil du allerede har i kraft af dit medlemsskab.


På www.skakserver.dk vælger du punktet tilmeld dig nu! i topmenuen og følger anvisningerne på skærmen.

Hvis du er medlem af Dansk Skak Union skal du, for at kunne aktivere din profil på Skak.dk, bruge dit 9-cifrede DSU-medlemsnummer. Dette kan du enten finde bag på Skakbladet, rekvirere hos kassereren i din klub eller få oplyst ved at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplyse dit navn, din skakklub samt din fødselsdato.

Kigger du på bagsiden af Skakbladet står dit DSU-medlemsnummer lige oven over dit navn. Alt efter emballeringen af Skakbladet kan dette dog stå på den omtrukne plastikfilm. Der skal kun bruges de 9 tal før bindestregen, startende med 1-tallet. Dvs. ignorer det første nul og de sidste tal efter bindestregen. Eksempel: 0123456789-55555 – her er 123456789 dit medlemsnummer.

 

Har du brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp til noget på skakserver.dk er hjælpen nær!


Du kan:

  • kigge i hjælpefunktionen i Windows-klienten, se menupunktet Hjælp -> Indhold.
  • skrive og sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dit spørgsmål.

Web-klienten

Web-klienten er den ene af to måder at bruge skakserver.dk, Dansk Skak Unions netskakklub.


Med denne klient kan du spille på Skak.dk uanset hvor du befinder dig, blot du har adgang til en computer med internetadgang. Denne klient, som du finder på adressen www.skakserver.dk, tilbyder kun netskakklubbens mest basale funktioner så som at spille et parti skak og se på andres igangværende partier og analyser.

 

Windows-klienten

Windows-klienten er den anden, og mest avancerede, af to måder at bruge skakserver.dk, Dansk Skak Unions netskakklub.


Med denne klient kan du, udover at spille partier og se på andres partier, deltage i arrangerede turneringer på skakserver.dk samt benytte dig af de indbyggede sociale funktioner som privat chat og vennelister. Herudover kan du også analysere dine glanspartier og fremvise disse for vennerne.

Windows-klienten skal downloades og installeres på din computer førend den kan bruges. Fremtidige opdateringer bliver automatisk downloadet og installeret når du logger på skakserver.dk. Desuden kræves også Microsoft .NET Framework Version 3.5, denne komponent kan meget vel allerede være på din computer.

Sådan installerer du Windows-klienten:

  1. Download og installér Microsoft .NET Framework Version 3.5 
  2. Download og installér Windowsklienten (3 Mb)

I Windows-klienten har du via menu-punktet Hjælp -> Indhold en mere detaljeret vejledning til de mange funktioner og muligheder.

 

Kommende begivenheder

 horsens lang

 politiken cup

 Hurtig DM Senior

Afsluttede begivenheder

 DM i Skak 2018

 Fredericia 2018

ccc2018

 DanPumps 2018

 Hurtigskak DM 2017 Seniorer

 DM I Hurtigskak

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media