Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Træningsaften for kvinder

Kvindelandstræner Thomas Schou-Moldt afholder onsdag d. 30. januar kl.19.00 - 22.00 en åben træningsaften for kvindelige skakspillere. Arrangementet er målrettet kvinder med under 1800 i rating, der har spillet et stykke tid, og som gerne vil have nogle redskaber til at blive bedre til skak. Det er altså ikke et arrangement for absolut nybegyndere, eller spillere der nærmere sig mesterklassen (over 1900), men alle er naturligvis velkomne alligevel!

 

kvindeskak

Fra DM i hurtigskak (foto: thv)

 

Arrangementet afholdes i Skakforeningen Øbros lokaler. Det bliver undervisning i forskellige tekniske elementer, bl.a. nogle standard slutspil, i forskellige åbningstyper, i hvordan man finde de gode træk, og hvis der blandt deltagerne ønskes emner som har almen interesse, så kigger vi også på dem!

 

Hvis der er stemning for det kan vi slutte arrangementet med en lille turnering eller en simultan. Udover det rent skakfaglige, så er formålet med arrangementet at skabe et netværk mellem kvindelige skakspillere, også dem - eller måske især dem, som ikke bruger de almindelige klubtilbud så meget i dag. Derfor er der ikke noget krav at man er medlem af en skakklub - det eneste krav er, at man synes at skak er spændende!

Arrangementet er gratis, men tilmelding er ønskelig på mailadressen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så jeg har en idé om hvor mange kommer. Det vel være muligt at købe kaffe, the, sodavand, m.m.

Adressen er:
Skakforeningen Øbro
Rosenvængets Allé 31
2100 København Ø

 

Kommende begivenheder

 ch gm_2019

 

 senior dm_loegumkloster

 Hillerød Skakklub 110 år

 KRONBORG CHESS OPEN 2020

 politiken cup

Afsluttede begivenheder

 DM i Skak 2019

esbjerg

 DM i hurtigskak 2019

 Odense Mesterskabet 2019

 Ungdoms DM 2019

senior dm_hurtig_2019

 Odense Mesterskabet 2019

Øvrigt

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media