Onlineskak

klik her

 Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

U-DM 2019 – favoritterne giver baghjul

 

 

Finn Stuhr fra Køge Skakklub har på vegne af arrangørerne sendt lidt fra runderne fredag og lørdag ved DM for ungdom på Asgård Skole i Køge:

 

Ungdoms DM 2019 i Køge er i fuld gang og spændingen stiger før søndagens sidste runder. Lidt IT-problemer gjorde det svært at få resultaterne på hjemmesiden. Et forsøg på at køre det over skak.dk turneringsmodul, var umuligt, da spillere indmeldt 1. oktober blokerede for den mulighed.

 

Det tekniske er en ting, men de unge skakspillere lod sig ikke mærke af de frustrationer, enkelte pårørende og ledere havde. Der er blevet spillet god skak og alle har hygget sig, men søndagens runder vil nok trække lidt mere sved ud i de afgørende facer for at sikre sig titlen Danmarksmester 2019.

 

U8: Elin Wu er klar forhåndsfavorit og er efter 4 runder 4/4 og er nok urørlig. Skarpt efterfulgt af Anker Müller og Leonard Samoilenko der begge kun har tabt til Elin Wu. Der skal ske noget meget drastisk med 3 runder endnu, hvis ikke medaljerne bliver hængt om halsen på de 3.

 

U10: Her har ratingfavoritten Vitus Bondo Medhus sammen den anden seedede spiller Andreas Philip Cort Maleeva Hansen lagt sig i spidsen. I 4 runde skulle de endda mødes og resultatet blev remis, så begge har3½/4 inden søndagens runder Tunav Chand Penki er lige i hælene på dem med 3 point.

 

U12: Ratingsfavorittet kan også falde ned fra tinderne. I denne gruppe skal vi lidt længere ned i rækkerne, men ikke længere end til 3 og5 seedede Jeppe Hald Falkesgaard og Noah Wahlgreen har lagt sig i spidsen med 4/4 efterfulgt af hele 5 spillere med 3 af 4 point.

 

U14: Casper Liu er forhåndsfavorit, med mange turneringer i ryksækken så er det rutinen der afgør spillet på brættet. 3 point inden søndagens runde havde Mikkel Strandby Hansen også efter sejr over Køges lokal håb Paulius Meskenas. Casper og Mikkel skal møde hinanden i 3. runde.

 

U16: I denne gruppe er det ligeledes forhåndsfavoritterne der fører Adesh Easwaralingam og Sander Stage-Steffensen har begge 3/3. 4 spillere følger lige i hælene i gruppen der nok må siges at være turneringens kampgruppem der bliver kæmpet til sidste brik og ingen remiser.

 

U19: Bjarke Hautrup Kristensen og Nicolai Kistrup har lagt sig i spidsen med 3/3 og møder hinanden i 4 runde. Også denne gruppe kæmper til sidste brik uden remiser. 5 spillere er lige i hælene med 2 point.

 

 

Et kig ud over spillesalen på Asgård Skole. I øvrigt er lige omkring hver femte deltager i turneringen en pige. 

 

Link til hjemmesiden for turneringen: http://www.skakturnering.dk/turnering/udm19/hjemmeside/index.asp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2019

 Odense Mesterskabet 2019

Afsluttede begivenheder

 dm hurtigskak_online_525

Øvrigt

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media