Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Billigere FIDE rating

Som nogle vil huske har jeg tidligere meddelt at FIDE på den seneste kongres accepterede at nedsætte rating afgifterne på almindelige danske alle mod alle turneringer, så de kommer til at koste det samme som Schweizer turneringer, hvilket vil sige en Euro pr. deltager. Normalprisen for alle mod alle grupper er 50€ pr. gruppe, uanset antallet, så for de mest populære grupper, 6- og 8-mands sparer Unionen altså fremover henholdsvis 44€ og 42€ pr. gruppe. For de største weekendturneringers vedkommende er det en anseelig besparelse. Bemærk at de lave priser kun gælder for alle mod alle grupper med en gennemsnits Elo under 2300, for stærkere grupper skal erlægges fra 100 € og opefter.

 

FIDE har været længe om at efterleve beslutningen, men nu er det endelig bekræftet. Desuden er vi blevet enige om, at beslutningen trådte i kraft pr. 1. januar 2017, hvilket betyder at vi har fået efterreguleret 34.427€ (eller ca. 255.000 kr.) i for meget opkrævet ratingafgift. Dette kan vi i særlig grad takke to personer fra den gamle FIDE ledelse for, nemlig tidligere FIDE vicepræsident Georgios Makropoulos og Nigel Freeman tidligere direktør i FIDE – begge var særdeles forstående og hjælpsomme med anvisninger og anbefalinger af det danske ønske. Så det nytter altså at bruge tid og midler på det internationale arbejde, uden de andre lande kender os, kan vi ikke forvente den store opbakning til vore ønsker.


Resultatet af denne øvelse er at jeg netop har modtaget et kontoudtog fra FIDE som viser en pæn aktuel saldo i dansk favør – det er vel ikke så ringe endda!

 

Poul Jacobsen


fide


Kommende begivenheder

 senior dm_loegumkloster

 Hillerød Skakklub 110 år

 Nordic Youth Chess Championships 2020

 KRONBORG CHESS OPEN 2020

 politiken cup

Afsluttede begivenheder

 DM i Skak 2019

 

 nordsjaelland

 ch gm_2019

esbjerg

Øvrigt

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media