Onlineskak

klik her

 Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Pige-NM 2019

Dansk Skak Union og Køge Skakklub byder 40 pigespillere fra de nordiske lande, hjertelig og skakligt velkomne til de nordiske mesterskaber i skak for piger den 26.-28. april i Køge, nærmere bestemt på Asgård Skole, Norsvej 2.

 

Fredag den 26. april får Køges borgmester, Marie Stærke, æren at byde alle deltagerne velkommen og til at lave det ceremonielle åbningstræk i partiet mellem Shanne Hedegaard Jakobsen og Ellen Fredericia Nilssen.


Der spilles i alt fem runder i hver af de tre U20-, U16 og U13-grupper – i den øverste spiller de alle mod alle og i de to andre grupper spiller de efter schweizersystemet. Samtlige partier vil blive vist direkte på nccg2019.dk.

 

clara heiberg
Clara Heiberg, Frem Skakklub spiller med i U-13 gruppen. Hun er kvalificeret tll turneringen via sit flotte Danmarksmesterskab med 7 af 7 i Brønderslev i januar måned. Foto: Thomas Vestergård


Fredag spilles der fra kl. 16.15-20.15, mens der lørdag, henholdsvis søndag, spilles to runder kl. 10.00-14.00 & kl. 15.00-19.00.


Lørdag aften fra kl. 19.00 vil der være en simultanforestilling, hvor pigerne får lov til at prøve kræfter mod IM/WGM Alina l'Ami, oprindelig fra Rumænien, men gift og bosat i Holland.


Indbydelsen med hele programmet ses her.


Turneringens hjemmeside, med deltagere, tabeller, praktisk information og hvor man også kan følge partierne live: nccg2019.dk

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2019

 Odense Mesterskabet 2019

Afsluttede begivenheder

 dm hurtigskak_online_525

Øvrigt

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media