Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Status på Divisionsturneringen

Søndag blev 5. runde spillet i Divisionsturneringen. Pånær Skakligaen var der fuldt program i de øvrige rækker. Skak.dk giver her en kort status over alle rækker med vurdering om op- og nedrykning.

 

1. Division gruppe 1:

Øbro Skakforening har bragt sig klart i spidsen med 29 point foran Furesø på andenpladsen med 23½ point. De 5½ points forspring bør kunne holde hjem, men en storsejr til Furesø i topopgøret i sidste runde kan måske vende op og ned på den klare favoritværdighed. Bornholm ligner en nedrykker, da de er 3 point bagud i forhold nærmeste modstandere. Den anden nedrykker skal findes blandt en 3-4 hold, hvor kun to brætpoint skiller dem. 

 

Link til tabellen for gruppen: HER 

 

1. Division gruppe 2:

På trods af, at Nordre har mistet både IM Igor Teplyi og FM Filip Boe Olsen, har de tidligere syvdobbelte mestre næsten sikret sig tilbagevenden til Skakligaen. Holdet har i de første 5 runder og 40 partier endnu ikke tabt et eneste parti. Meget imponerende. Nærmeste konkurrent, Fredericia, er kørt 8½ point agterud. Aalborg 1 er sidst med 13½ point, mens Haderslev indtager 7. pladsen med 15 point. Måske kan Nørresundby (17 point) og Viborg (17½ point) komme i nedrykningsfare. 

 

Link til tabellen for gruppen: HER

 

2. Division gruppe 1:

I denne gruppe er det mere tæt. Odysseus har 23 point foran K41 og BMS 2 med 21½ point. Der er i næste runde topopgør mellem Odysseus og K41. Seksløberen er sidst med 17 point, men der er ikke langt op til Helsingør med 18 point, men noget længere til at redde sig fri for nedrykning.  

 

Link til tabellen for gruppen: HER

 

2. Division gruppe 2:

Champ Team Køge er klart i spidsen af denne gruppe med 29 point. Ikke underligt når man kan stille med de tre Internationale Mestre Bjørn Ahlander, Mikkel Antonsen og Martin Percivaldi i dagens 7-1 sejr over Tåstrup. IM Martin Percivaldi vandt i øvrigt det syvende parti i træk i Divisionsturneringen. Fåborg fik den første sejr, men er stadig isoleret i bunden med 11 point. Den anden nedrykningsplads kommer formodentligt til at stå mellem Kalundborg (14½ point) og Nørre Aaby (15½ point).

 

 

IM Martin Percivaldi - 7/7 i Divisionsturneringen, hvilket dog kun er et enkelt point over forventet score. Foto: Thomas Vestergård

 

Link til tabellen for gruppen: HER 

 

2. Division gruppe 3:

Denne gruppe er nærmest blevet skåret over i to halvdele. Kun et halvt point skiller Esbjerg (29½ point) og Springeren Kolding (29 point). De to hold mødes i en oprykningsfinale i den kommende runde. I bunden står nedrykningen mellem Evans 2, Skanderborg 2 og Horsens. 

 

Link til tabellen for gruppen: HER 

 

2. Division gruppe 4: 

Skive fører rækken med 26½ point foran Nordre 2 med 25 point. De to hold spiller om oprykningen, når de mødes i Skive i den kommende runde. Det er tæt kamp om nedrykningen mellem Skørping (15½ point), Aalborg 2 (16 point) og Aars/Nibe (16½ point). 

 

Link til tabellen for gruppen: HER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Division 2019-2020

Kommende begivenheder

 politiken cup

 Odense Mesterskabet 2019

 Odense Mesterskabet 2019

 Hillerød Skakklub 110 år

Afsluttede begivenheder

 DM i Skak 2019

 20banner

 Fredericia Chess 2019

ccc2019

 DanPumps 2018

 horsens lang

 Hurtig DM Senior

 

Øvrigt

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media