Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Skaksommerlejren er startet

 

Skaksommerlejren på Skanderup ved Kolding startede søndag eftermiddag. I år deltager der 102 ungdomsspilere, der frem til lørdag skal dyste i så forskellige skakaktiviteter som lejrturnering, lynskak, babyskak, kondiskak, og kykskak. For at det hele ikke kun handler om skak,  arrangeres der Skanderuplegene, hvor der eleverne sat sammen i 6 hold på tværs af køn, alder og skakmæssig styrke, og i løbet af ugen dyster alle hold mod alle i et hav af forskellige mere eller mindre alternative discipliner, som der trækkes lod om hver dag. Eleverne håber - lederne frygter - hver dag, at vandballonkast mod lederne er dagens disciplin. 

  

Således er lejren en kombination af sociale og skakmæssige aktiviteter, og på den måde får eleverne nemt dannet nye venskaber på tværs af landsdele, mens de samtidig dygtiggør sig i skak. Rigtig mange af deltagerne er gengangere, som kommer år efter år, og det er ikke unormalt, at der fejres et 10-års jubilæum på skaklejren. 

 

Hjemmesiden for skaksommerlejren: http://skaklejr.dk/ - Her opdateres løbende i løbet af ugen med resultater, stemningsreportager og billeder fra årets skaklejr. Derudover kan skaksommerlejren også følges på Facebook.

 

 

 

Kommende begivenheder

 horsens lang

 DanPumps 2018

ccc2019

 Fredericia Chess 2019

nm2019

 politiken cup

Afsluttede begivenheder

 DM i Skak 2019

 Hurtig DM Senior

 

 

 Hurtig DM Senior

 Odense Mesterskabet 2017

Øvrigt

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media