Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Michael R. Warren Olsen kandidat til FU

Michael Richard Warren Olsen har i dag meldt sit kandidatur til forretningsudvalget i Dansk Skak Union. Kandidater til FU kan få adgang til at præsentere sig selv via skak.dk, hvis man ønsker det. Henvendelse herom til nyhedsredaktionen på mailadressen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller til formand Poul Jacobsen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

 

Michael Richard Warren Olsen skriver til skak.dk:

 

Hej.
Jeg hedder Michael Richard Warren Olsen og jeg fylder 40 år til sommer.


Jeg er bosiddende på Nørrebro i København og jeg er medlem af Nørrebro Skakklub.


Min skakmæssige ungdom vil jeg spare jer for, men jeg har været aktiv skakspiller siden år 2011, og for ikke så længe siden, så rundede jeg min koordineret-turnering nummer 100. :-)


Primært spiller jeg kun turneringer, hvor jeg synes at forholdene er acceptable, helst spillesteder, hvor man ikke er tvunget ud af hoveddøren efter sidste parti er færdigspillet.


Jeg vil i FU arbejde for, at der i København etableres et skakhus/sekretariat, jeg ved at det har været op at vende nogle gange før, allerede for omkring 20 år siden, har jeg læst mig frem til. HB synes at det lyder som en god idé, men holdningen til det er at finansiering skal komme udefra. Efter 20 år, er midlerne til sådan et længe ventet tiltag, ikke blevet opfyldt.


Derfor vil jeg arbejde på at finde finansiering i egne rækker. Det jeg har tænkt mig er at få Skakbladet nedlagt, det er en tung udgift til over 500.000 kroner årligt. Jeg kender rigtig mange der finder de fleste af nyhederne ligegyldige, fordi at meget af det er flere måneder gammelt og folk har oftes set diverse partier i forvejen og endda med levende billeder og live-analysere af topklasse stormestere.


Skakhus/sekretariat skal holde åbent helst hver dag og have en velassorteret kantine med dagen ret, en salatbar og en storskærm. Næsten hver fredag/lørdag, bydes der velkommen til fest, hvor man kan varme op til en tur i byen senere, eller bare nøjes med at hyggesnakke under andre forhold end normalt. Det er vigtigt at der konstant er gang i butikken, da planen er at det skal give pænt overskud, så der kan åbnes en lille håndfuld flere skakhuse i andre hovedkredse. Det er også et rigtigt godt tilbud til nye folk der starter i skakmiljøet, at de ser at skakken ikke er så tør og kedlig som de måske havde regnet med på forhånd. Det er naturligvis heller ikke en dårlig idé at sende invitationer ud til tidligere skakspillere, for at de kan komme og se en ny forandring.

 

Ja. Det var ordene. Tak for at læse med og du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål på Facebook eller sende mig en email:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

p.s Bliver jeg valgt ind, så barberer jeg skægget af. :-)

 

michael olsen
Michael Richard Warren Olsen. Privatfoto.Ekstraordinært delegeretmøde

 Ekstra delegeret møde

Kommende begivenheder

 Ungdoms DM 2019

senior dm_hurtig_2019

 Odense Mesterskabet 2019

esbjerg

 Hillerød Skakklub 110 år

Afsluttede begivenheder

 DM i Skak 2019

 Odense Mesterskabet 2019

 politiken cup

 20banner

 horsens lang

 Hurtig DM Senior

 

Øvrigt

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media