Onlineskak

klik her

 Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Senior DM i København

Senior DM 2018 spilles i år 5 minutters gang fra Avedøre S-togsstation den 12. – 18. februar. Mesterskabet arrangeres af Dansk Skak Union og Avedøre Kulturråd i samarbejde med Hvidovre Skakklub og K41. Der spilles 7 dage i træk, hvor første runde starter kl. 15.00, de næste fem starter kl. 13.00 og til sidste runde søndag skal man lidt tidligere op, da man starter kl. 11.00.

 

Igen i år spilles der i en +50 og i en +65 gruppe. I hver gruppe udsætter Dansk Skak Union to rejsepræmier på henholdsvis 4.000 kr. og 2.000 kr., der kan bruges som tilskud til deltagelse i enten Senior EM eller Senior VM. Øvrige præmier afhænger af deltagerantal.


I skrivende stund er der 12 tilmeldte til turneringen, men med den nemme adgang til spillestedet med offentlig transport, kan deltagerantallet måske slå rekord i år.

 

niels m_rendlev2017
Niels Møller Rendlev, Frederiksberg Skakforening, er blandt de tilmeldte. Foto: Thomas Vestergård


Mesterskabet er en fin måde at gense gamle skakvenner på, men også at møde nye ansigter. Man behøver dog ikke vente til Senior DM med at stable hold på benene til kommende seniorholdturneringer som EM og VM. Seniorchef Steen Juul Mortensen understreger, at han meget gerne vil være behjælpelig med at få sammensat hold til internationale begivenheder. Det kan ofte være svært lige at finde tre andre klubkammerater, der vil med, så man kan sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. om at man er interesseret i at spille, så vil Steen Juul være mand for at sammensætte homogene hold til f.eks. EM i Polen og VM i Dresdsen.


Link til indbydelsen til Senior DM 2018.


Link til DSUs Seniorside med mange indbydelser.

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2019

 Odense Mesterskabet 2019

Afsluttede begivenheder

 dm hurtigskak_online_525

Øvrigt

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media