Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Ungdomsskak på Facebook

 

 

Tilbage i februar måned besluttede Dansk Skak Unions Hovedbestyrelse, at der skulle etabeleres en Facebook-side for ungdomsspillere som et led i Dansk Skak Unions informationsstrategi. Frem for en underside på skak.dk, eller en særskilt hjemmeside, har HB vurderet at de unge er lettest at komme i kontakt med på de sociale medier, og derfor faldt det naturlige valg på Facebook.

 

Ungdomssiden på Facebook vil henvende sig til alle unge skakspillere af begge køn - både elite- og breddespillere. På siden vil vi løbende opdatere nyheder om turneringer, resultater, aktiviteter, træningssamlinger m.m. for ungdomsspillere. Og vi håber at ungdomsspillerne selv løbende vil bidrage med opdateringer fra turneringer, billeder og kommentarer. Væsentlige ungdomsnyheder vil selvfølgelig fortsat være at finde på skak.dk også. 

 

Også arrangører opfordres til fremadrettet at bruge dette forum til at reklamere for turneringer, træninngssamlinger og andet undomsrelateret skak. Referater fra afholdte arrangemeneter er også meget velkommen på Facebook-siden. 

 

Indtil videre, i en midlertidig ordning, vil det være nyhedsredaktørerne Thomas Vestergård og Mads Boe der løbende vil opdatere siden, men håbet er, at der også blandt de unge skakspillere selv, er et par der kunne have lyst til at påtage sig rollen som administratorer på siden. 

 

For at skabe aktivitet på Facebook-siden, som kommer til at hedde "Dansk Skak Union - Ungdom", vil der bliev lavet en konkurrence, hvor der blandt alle unge der "liker" siden, vil blive trukket lod om et DGT3000 digitalt skakur. Følg den nye Facebook-side for yderligere oplysninger om konkurrencen! 

 

Link til Dansk Skak Union - Ungdom: https://www.facebook.com/ungdomsskak/

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2019

 

 Hurtig DM Senior

ccc2019

 politiken cup

Afsluttede begivenheder

 

 Hurtig DM Senior

 Odense Mesterskabet 2017

 20banner

 Aarhus Festuge 2017

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media