Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

6 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

40 års jubilæum som skakformand

Brnshj 1

Et sjældent jubilæum. Måske endda enestående. Brønshøjs formand Carsten Petersen kan fredag den 21. april bladre 40 år tilbage i livets kalender og se at han den 21. april 1977 blev valgt som formand for Brønshøj Skakforening, og det er han altså stadig.

 

I den anledning holder klubben reception. Brønshøj er ikke helt uden evner i den retning, da det kun er få måneder siden klubben på Frederikssundsvej i København fejrede stormester Carsten Høis 60 års fødselsdag. På billedet ses netop de to gange Carsten, Høi til venstre og formand Petersen til højre, i festligt humør - med hver sin cola! - i anledning af Brønshøjs danske holdmesterskab for et par år siden.

 

En af klubbens stærkeste spillere, IM Jakob Aabling-Thomsen skriver herunder om receptionen fredag:


Vi fejrer jubilæet med reception og lynskak. 

I 40 år har Carsten Petersen, kaldet CP, været en klippe for klubben med utallige åbne- og lukkevagter og 1. holdets faste holdleder. Carsten har tidligere været bestyrelsesmedlem for Københavns Skak Union, hvor han bl.a. var holdturneringsleder i en årrække. KSU anerkendte hans indsats i 1988, da han fik hæderstegnet. Kunne man blive hædret igen, ville CP være en oplagt kandidat.


CP har som skakspiller over 2000 i rating og er dermed en stærk mesterspiller. Det er dog ikke så tit, at han får vist sine evner som skakspiller. Sidste gang er faktisk 12 år siden i Divisionsturneringen, hvor det brændte på for klubben, da både 1. og 2. holdet var ramt af afbud. CPs engagement brænder for at arrangere turneringer og som turneringsleder. Det oplever deltagere i Brønshøjs turneringer torsdag efter torsdag.


Brønshøj Skakforening fejrer jubilæet og holder åbent på fredag, den 21. april 2017 fra kl. 18.00 , hvor alle er velkomne på Frederikssundsvej 118A. 


Program og evt. tilmelding klik her


Brnshj 2

Billedet herover er fra en Politiken Cup for en del år siden. Jubilar Carsten Petersen forrest til højre. Elitepolitik

Kommende begivenheder

 politiken cup

 ccc2016

 Fredericia 2017

 

 horsens lang

 politiken cup

 

Afsluttede begivenheder

 dm logo_2017_skak_dk

 Senior DM 2017

 Senior DM 2017


 ungdoms dm


Øvrigt

danskskaksalg2

 DSU Ungdoms Grand Prix

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

 chess house

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media