Forside Skakbladet

SKAKBLADET

Dansk Skak Unions trykte medlemsblad.

4 numre årligt.

Redaktion|Abonnement

Annoncer|Indbydelser
Arkiv

 

Aktuelle
ratinglister

klik her

divisionsturneringen

Danbase partiarkiv

 

bent-larsen

Ungdomsskakken FB

Udenlandske ungdomsstævner 2017

Der kommer allerede nu henvendelser på de store ungdomsstævner i udlandet det kommende år. Her er lidt information om de turneringer vi deltager i her i 2017:

 

Ungdoms EM for hold spilles i Iwonicz-Zdroj, Polen, fra den 16. august til den 24. august. Stævnet er for U18 og der spilles 7 runder. Der spilles med fire spillere på holdet.

 

Ungdoms EM spilles i perioden 3. september til 14. september i Mamaia i Rumænien. Det bliver årets store turnering, hvor Danmark normalvis deltager med omkring 10-15 spillere. 

 

Junior VM for spillere under 20 år spilles i Tarvisio, Italien. Turneringen spilles fra den 1. oktober til den 16. oktober. Her har Danmark en friplads i både åben række og pigerækken.

 

 

Holdbilledet fra Ungdoms EM i Prag august 2016. Foto: Ruggero Percivaldi

 

Der bliver ingen dansk delegation til Ungdoms VM i Montevideo, Uruguay, der spilles i midten af september, men har man ønske om at deltage i stævnet, kan man søge om den gratis friplads som indeholder hotel og fuldpension. Vi deltager som udgangspunkt heller ikke i Ungdoms OL, der i år afholdes i Indien. 

 

Udtagelser til stævnerne finder sted den 1. marts og offentliggøres her på skak.dk. Ønsker andre end de udtagne spillere at deltage i de internationale stævner er fristen for henvendelse den 15. marts. Årsagen til de tidlige frister er, at jeg ønsker de bedst mulige betingelser for spillerne under turneringerne, hvilket kræver tidlig tilmelding. Samtidig har jeg tidligere også fået henvendelser fra forældre, der af hensyn til planlægning af ferie gerne vil have tidlig klarhed. Er der spørgsmål til udtagelserne til de internationale turneringer, er man som altid meget velkommen til at kontakte mig på enten telefon 23241560 eller mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende begivenheder

 DM i Skak 2019

 

 Hurtig DM Senior

ccc2019

 politiken cup

Afsluttede begivenheder

 

 Hurtig DM Senior

 Odense Mesterskabet 2017

 20banner

 Aarhus Festuge 2017

Øvrigt

danskskaksalg2

 chess house

dsus 50aar_banner

Dansk SkakDommerforening

 reklamebanner-dsu

 skoleskak

www.skak.dk    -    Dansk Skak Union    -    Copyright © 2012. All Rights Reserved

Network Media Hjemmeside fra
Network Media